Tämä suolainen tarjottava on nopea tehdä ja erittäin maukas juuri paistettuna. Pannarin voi hyvin etukäteen esivalmistella tekemällä täytteen ja taikinan valmiiksi jääkaappiin odottamaan paistoa.
Taikina:
6 dl maitoa
4 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
Täyte:
500 g jauhelihaa
2 paprikaa
2 suolakurkkua
1-2 sipulia
suolaa
mustapippuria yms. mausteita
Pinnalle:
juustoraastetta
* Tee taikina ensimmäisenä jääkaappiin turpoamaan. Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki ja lisää joukkoon suola ja maito. Lisää joukkoon vähitellen koko ajan sekoittaen vehnäjauhot. Laita jääkaappiin noin 30 minuutiksi.
* Kuutio paprikat ja suolakurkut ja hienonna sipulit.
* Laita paistinpannulle jauheliha ruskistumaan paprikoiden, suolakurkkujen ja sipuleiden kanssa.
* Mausta täyte hyvin.
* Levitä leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle täyte ja kaada päälle taikina. Tarkista, että täytettä on joka paikassa tasaisesti.
* Paista pannaria 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
* Lisää paiston puolivälissä juustoraaste pinnalle.
Parhaimmillaan juuri paistettuna!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti